5 κρυμμένοι πολύτιμοι λίθοι της Βαρκελώνης και εκπληκτικά μυστικά που πρέπει να δείτε –

5 κρυμμένοι πολύτιμοι λίθοι της Βαρκελώνης και εκπληκτικά μυστικά που πρέπει να δείτε –

August 22, 2022 0 Von admin

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα μου με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Βαρκελώνη και αναπόφευκτα θα συναντήσετε τέτοια όπως η Sagrada La Familia και το Camp Nou.

Αλλά όταν επισκέπτεστε μια περιοχή, θέλετε πραγματικά να δείτε τα «καλύτερα κρυμμένα μυστικά» της πόλης, τα μέρη που λατρεύουν να πάνε οι ντόπιοι ή τις περιοχές που δεν είναι ακόμη παγίδες τουριστών.

Πριν από την επίσκεψή μας στη Βαρκελώνη, ζητήσαμε συμβουλές από ντόπιους για να βρούμε μερικά από αυτά και τα έχω συγκεντρώσει παρακάτω.

1) The Big Fun Museum

Προετοιμαστείτε να γίνετε ένα γιγάντιο παιδί καθώς εξερευνάτε τα μεγαλύτερα από τη ζωή αντικείμενα που εκτίθενται, όπως ένας τεράστιος νεροχύτης, τα δωμάτια τρόμου και το πανέμορφο σπίτι.

Αυτό είναι ένα καταπληκτικό μέρος για ένα σωρό γέλια, περάσαμε υπέροχα, ενώ χρειάστηκε περίπου 1 ώρα για να περιηγηθούμε πλήρως στον χώρο.

Φυσικά, μπορεί να θέλετε να χρονομετρήσετε την επίσκεψή σας, καθώς με άλλα αξιοθέατα μπορεί να είναι απασχολημένος, αλλά αυτό το αξιοθέατο έχει να κάνει με τη λήψη περίεργων φωτογραφιών, επομένως δεν θέλετε μια ομάδα γύρω σας να καταστρέφει τη φωτογραφία.

Τοποθετημένο κατά μήκος της La Rambla, το Big Fun Museum βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, οπότε υποθέτω ότι σε λίγα χρόνια δεν θα είναι τόσο «κρυμμένο στολίδι», αλλά μας άρεσε πολύ. Ο χώρος ανοίγει καθημερινά από τις 11 το πρωί.

2) Παράδεισος

Δεν είχα ακούσει ποτέ για ένα speakeasy bar πριν από αυτές τις διακοπές, αλλά άλλοι μας είπαν ότι ένα από τα μπαρ με την υψηλότερη βαθμολογία στον κόσμο βρισκόταν στη Βαρκελώνη, κρυμμένο πίσω από μια μυστική πόρτα, και σας μεταφέρει από ένα μαγαζί με παστράμι κατευθείαν σε ένα καταπληκτικό κοκτέιλ μπαρ.

Φτάσαμε στο μπροστινό μέρος και αναρωτηθήκαμε αν βρισκόμασταν στη σωστή περιοχή, δύο άτομα κάθονταν έξω, αλλά όλα φαινόταν πολύ ήσυχα. Το μόνο μέρος που το χάρισε ήταν ότι είχαν ένα κόκκινο χαλί στο μπροστινό μέρος του καταστήματος που ήταν λίγο περίεργο.

Ρωτήσαμε λοιπόν αν μπορούσαμε να μπούμε μέσα και μας έβαλαν να περιμένουμε όσο μας φώναζαν, πριν μας πάνε από τη μυστηριώδη πόρτα σε αυτό το μικρό καταφύγιο.

Οι διακοσμήσεις ήταν υπερβολικές, τα ποτά ήταν επιδεικτικά και το προσωπικό ήταν φιλικό. Μας άρεσε πολύ τα ποτά μας, αν και σε αυτές τις τιμές είχαμε μόνο ένα ζευγάρι πριν ξεκινήσουμε.

3) The Set Lab

Ένας άλλος που μοιάζει λίγο με το Big Fun Museum, αυτός ο χώρος που νοικιάζετε εντελώς μόνο για εσάς και την ομάδα σας.

Μπορείτε να πληρώσετε είτε για 15 λεπτά είτε για ολόκληρη την ώρα, ενώ εμείς επιλέξαμε μια ώρα, αλλά χρειαζόμασταν πραγματικά μόνο περίπου 45 λεπτά.

Έχουν πολλές σκηνές φωτογράφισης, όπως ένα γιγάντιο λάκκο με μπάλα (που είναι διασκεδαστικό να παίζεις ανάμεσα στα σετ), μια ληστεία τράπεζας και τεράστια κουτάκια Fanta.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τα τηλέφωνα ή τις κάμερές σας, να ρυθμίσετε τα χρονόμετρα και να φωτογραφηθείτε για μερικές ξεκαρδιστικές φωτογραφίες και βίντεο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το βίντεο της επίσκεψής μας.

Έχουν επίσης τουαλέτα και αλλαξιέρα σε περίπτωση που σκοπεύετε να φορέσετε διαφορετικά ρούχα μόλις φτάσετε. Λατρεύω το απόλυτο απόρρητο για να κάνετε ό,τι περίεργες φωτογραφίες θέλετε χωρίς να βιάζεστε ή να σας παρακολουθούν άλλοι.

4) Το Δάσος των Νεράιδων

Εδώ είναι μια αποδοχή, πήγαμε μέσα, αλλά δεν παραγγείλαμε ένα ποτό, καθώς χρειάστηκε πολύς χρόνος για να σερβιριστούμε, οπότε τα παρατήσαμε. Αλλά έχοντας πει αυτό, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε αυτό το μπαρ!

Η διακόσμηση σας έκανε να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ταινία φαντασίας, με pixies γύρω σας. Το τραπέζι του μπαρ μας περιέβαλλε ένα γιγάντιο (ψεύτικο) δέντρο, με τα φύλλα όλα από πάνω σου στη στέγη.

Αυτό είναι ένα από εκείνα τα μπαρ που θέλετε απλώς να εξερευνήσετε, όπως σε ένα καταπληκτικό μουσείο ή μια συναρπαστική εμπειρία.

Τεχνικά αυτό είναι ένα καφέ, οπότε μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να πιείτε ένα αλκοολούχο ποτό, μπορείτε να σταματήσετε για φαγητό, αλλά όταν ήμασταν εκεί οι περισσότεροι έπιναν κοκτέιλ.

Εάν πρόκειται να βγείτε ραντεβού ή θέλετε να πάρετε τον σύντροφό σας σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

5) Casa Batllo

Σίγουρα, αυτή είναι μια ώθηση για να το ονομάσουμε «κρυμμένο στολίδι στη Βαρκελώνη», λαμβάνοντας υπόψη πόσο τουριστικό αξιοθέατο είναι, αλλά ήταν η τελευταία μαγική παράσταση που ένιωσα ότι ήταν το κρυμμένο στολίδι.

Εξερευνούσα πολλά κτίρια και αξιοθέατα, για τα οποία μιλούσαν όλα σε οδηγούς, αλλά δεν είχα διαβάσει την τελευταία παράσταση που λαμβάνει χώρα στο Casa Batllo.

Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο, όπου τα γραφικά αρχίζουν να εμφανίζονται σε όλους τους τοίχους, τις οροφές και το έδαφος, ενώ ακούγεται μουσική. Ολόκληρη η παράσταση διαρκεί περίπου 5 λεπτά, αλλά ήθελα να γυρίζω ξανά και ξανά, με συνεπήρε εντελώς!

Αυτή ήταν μια από τις 3 καλύτερες στιγμές της επίσκεψής μου στη Βαρκελώνη, οπότε μπορώ να συστήσω ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη, λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να πάνε στο Casa Batllo.