10 βιβλία εγκυμοσύνης που χρειάζεται κάθε μαμά

10 βιβλία εγκυμοσύνης που χρειάζεται κάθε μαμά

Oktober 2, 2022 0 Von admin

Πιστεύω ότι η γνώση είναι δύναμη.

Από το κολέγιο, πάντα είχα τη μύτη μου θαμμένη σε ένα βιβλίο, ώστε να μπορώ να συνεχίσω να βελτιώνω τις ζωές των εγκύων και των πελατών μου μετά τον τοκετό. Περνούσα ώρες τη νύχτα χάνοντας τον εαυτό μου σε μια προγεννητική σελίδα-γυριστή σελίδας.

Αφού είδα τις πληροφορίες που υπήρχαν εκεί έξω, ήξερα ότι έπρεπε να δημιουργήσω έναν πόρο, ώστε οι μαμάδες να έχουν μια πιο υγιή εγκυμοσύνη.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι όλα αυτά τα αργά το διάβασμα απέδωσαν καρπούς και έγινα δημοσιευμένος συγγραφέας κοινοποιώντας έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να προετοιμάσετε το σώμα της εγκυμοσύνης για ευκολότερο τοκετό και ταχύτερη ανάρρωση.

*Μπορούσα να κάνω τον μοναδικό τρόπο προπόνησής μου διαθέσιμο για τις μαμάδες παντού!*

Μόλις κυκλοφόρησα τελικά το βιβλίο μου, δεν μπορούσα να σταματήσω.

Έτσι αποφάσισα να ζωντανέψω το βιβλίο μου δημιουργώντας το Knocked-Up Fitness and Wellness online προγεννητική συνδρομή! Αλλά, όπως είπα, πιστεύω ότι η γνώση είναι δύναμη… έτσι μπορείτε ακόμα να με βρείτε σήμερα να χάνομαι στις σελίδες αμέτρητων βιβλίων εγκυμοσύνης.

Θα μπορούσα να συνεχίσω για τα αμέτρητα βιβλία εγκυμοσύνης που έχω διαβάσει για να βελτιώσω την υγεία μου και των πελατών μου, αλλά αν έπρεπε να το περιορίσω, αυτά θα ήταν τα δέκα αγαπημένα μου βιβλία για μητέρες (σε αλφαβητική σειρά):

  1. Οι Πρώτες Σαράντα Μέρες: Η βασική τέχνη της διατροφής της νέας μητέρας από τον Heng Ou
  2. Οι καλές μαμάδες έχουν τρομακτικές σκέψεις: Ένας θεραπευτικός οδηγός για τους μυστικούς φόβους των νέων μητέρων από την Κάρεν Κλέιμαν
  3. Ina May’s Guide to Birth Birth από την Ina May Gaskin
  4. The Mama Natural Week-by-Week Οδηγός για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό της Ζενεβιέβ Χάουλαντ
  5. Mayo Clinic Οδηγός για μια υγιή εγκυμοσύνη από τους The Pregnancy Experts στην Mayo Clinic
  6. Συντριβή: Πώς να εργάζεσαι, να αγαπάς και να παίζεις όταν κανείς δεν έχει χρόνο από την Brigid Schulte
  7. Πραγματική τροφή για την εγκυμοσύνη: Η επιστήμη και η σοφία της βέλτιστης προγεννητικής διατροφής από τη Λίλι Νίκολς
  8. The Better Baby Book: Πώς να έχετε ένα πιο υγιές, πιο έξυπνο, πιο ευτυχισμένο μωρό από τη Lana Asprey και τον David Asprey
  9. The Knocked-Up Fitness and Wellness Guide to Pregnancy από την Erica Ziel
  10. Παιδί ολόκληρου του εγκεφάλου: 12 επαναστατικές στρατηγικές για να καλλιεργήσετε το αναπτυσσόμενο μυαλό του παιδιού σας από τον Daniel J. Siegel

Να το έχετε κυρίες μου, τα 10 κορυφαία βιβλία εγκυμοσύνης που χρειάζεται κάθε μαμά! Ποιες άλλες προτάσεις βιβλίων έχετε; Στείλτε μου ένα μήνυμα στο Ίνσταγκραμ και ενημέρωσε με!

*Αποκάλυψη: Οι σύνδεσμοι που παρέχονται σε αυτό το ιστολόγιο είναι σύνδεσμοι συνεργατών, που σημαίνει ότι λαμβάνω μια μικρή προμήθεια εάν το επιλέξετε να κάνετε μια αγορά. Λάβετε υπόψη ότι συμπεριλαμβάνω συνδέσμους ΜΟΝΟ σε προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά και στα οποία πιστεύω!*