Το USFS κυκλοφορεί διαδραστικό χάρτη επισκεπτών

Το USFS κυκλοφορεί διαδραστικό χάρτη επισκεπτών

Juli 17, 2016 0 Von admin

Διαδραστικός χάρτης επισκεπτών USFS

Η Δασική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών κυκλοφόρησε πρόσφατα έναν διαδραστικό χάρτη επισκεπτών που επιτρέπει στους επισκέπτες να αναζητούν κάμπινγκ, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και δάση. Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση σε συγκεκριμένες περιοχές για να δείτε ποιες ανέσεις και δραστηριότητες προσφέρονται.

Οι χάρτες μπορούν να εκτυπωθούν, να μοιραστούν ή να δημιουργήσετε ένα geo pdf όλα μέσω του εικονιδίου εργαλείων στη γραμμή εργαλείων.

Η γραμμή εργαλείων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αναζήτηση πληροφοριών προσβασιμότητας, κατασκήνωση και καμπίνες, πεζοπορία, ποδηλασία, πακετάρισμα και σέλα, μονοπάτι, πικνίκ, εκμάθηση σε εξωτερικούς χώρους, θέαση φύσης, ψάρεμα, νερό, νόμιμη οδός, OHV >50 ίντσες, ATV/OHV <= 50 ίντσες και χωμάτινες διαδρομές ποδηλασίας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο USFS, «Ο Χάρτης επισκεπτών 2.0 παρέχει στο κοινό μια διαδικτυακή προβολή δρόμων, μονοπατιών, χώρων αναψυχής, περιοχών άγριας φύσης και άγριων και γραφικών ποταμών της Δασικής Υπηρεσίας».

Αυτά είναι υπέροχα νέα για τους λάτρεις του εξωτερικού χώρου! Τώρα κάνει πολύ πιο εύκολο τον προγραμματισμό του ταξιδιού και επίσης πάντα να βρίσκετε νέα μέρη για εξερεύνηση με ένα μόνο κλικ του ποντικιού.

Μπορείτε να βρείτε τον νέο διαδραστικό χάρτη επισκεπτών εδώ.

καταριέται σκληρές κάλτσες