Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να ανακυκλώνετε δωρεάν θήκες για Mountain House

Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να ανακυκλώνετε δωρεάν θήκες για Mountain House

März 30, 2019 0 Von admin

Ένα νέο πρόγραμμα από το Mountain House σας επιτρέπει να στέλνετε τα χρησιμοποιημένα σας γεύματα Mountain House για ανακύκλωση.

Το Mountain House συνεργάστηκε πρόσφατα με την TerraCycle για να προσφέρει στους καταναλωτές του Mountain House ένα δωρεάν πρόγραμμα ανακύκλωσης σε μια προσπάθεια να μειώσουν τα απόβλητα και να κρατήσουν τα σακουλάκια γευμάτων τους μακριά από χώρους υγειονομικής ταφής.

Ανακυκλώστε τις θήκες για το Mountain House
Εικόνα από TerraCycle®

Εσύ ακόμη κερδίστε πόντους επιβράβευσης που μετατρέπονται σε δωρεές για σχολείο ή μη κερδοσκοπικό της επιλογής σας.

Αυτό το πρόγραμμα είναι ανοιχτό μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι σακούλες θα πρέπει να αφαιρέσουν όλα τα υπολείμματα φαγητού πριν από την αποστολή. Εάν επιλέξετε να πλύνετε ή να ξεπλύνετε τη θήκη σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει τελείως πριν τη στείλετε.

Πώς να ανακυκλώσετε θήκες για Mountain House:

  1. Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό στο TerraCycle.com και εγγραφείτε στο πρόγραμμα ανακύκλωσης Free Mountain House.
  2. Φυλάξτε τις χρησιμοποιημένες θήκες Mountain House αντί να τις πετάξετε.
  3. Όταν είστε έτοιμοι να τα ανακυκλώσετε, συσκευάστε τα όλα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας TerraCycle, κάντε κλικ στο προφίλ και κάντε κλικ στο «Λήψη ετικέτας αποστολής» για να σας σταλεί με email μια προπληρωμένη ετικέτα αποστολής. Εκτυπώστε το δικό σας προπληρωμένος ετικέτα αποστολής και προσαρτήστε την στο κουτί σας.
  4. Αφήστε το κουτί σας στο πλησιέστερο κατάστημα UPS.

Ενώ είστε σε αυτό, περιηγηθείτε στο άλλο τους δωρεάν προγράμματα ανακύκλωσης και συμμετάσχετε σε αυτούς των οποίων τα προϊόντα χρησιμοποιείτε συχνά.

Σχετικά με το TerraCycle

Η TerraCycle είναι μια καινοτόμος εταιρεία διαχείρισης απορριμμάτων με αποστολή να εξαλείψει την ιδέα του waste®. Λειτουργώντας σε εθνικό επίπεδο σε 21 χώρες, η TerraCycle συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων, εμπόρους λιανικής, πόλεις και εγκαταστάσεις για την ανακύκλωση προϊόντων και συσκευασιών, από βρώμικες πάνες μέχρι αποτσίγαρα, που διαφορετικά θα κατέληγαν σε χωματερή ή καύση.

Επιπλέον, η TerraCycle συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων για την ενσωμάτωση ροών απορριμμάτων που είναι δύσκολο να ανακυκλωθούν, όπως το πλαστικό των ωκεανών, στα προϊόντα και τις συσκευασίες τους. Η TerraCycle έχει κερδίσει πάνω από 200 βραβεία βιωσιμότητας και έχει δωρίσει πάνω από 25 εκατομμύρια δολάρια σε σχολεία και φιλανθρωπικές οργανώσεις από την ίδρυσή της πριν από 15 χρόνια.

καταριέται σκληρές κάλτσες