Πώς να εξισορροπήσετε τις ορμόνες πριν την εγκυμοσύνη

Πώς να εξισορροπήσετε τις ορμόνες πριν την εγκυμοσύνη

Oktober 3, 2022 0 Von admin

Όταν έκανα το πρώτο μου τεστ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ, ήμουν εντελώς συγκλονισμένος. Συνέχισα να σκεφτόμουν:

  • Τι σημαίνει αυτό?
  • Πώς συνδέεται αυτό;
  • Το είχα πάντα αυτό;

Η αλήθεια είναι: Είναι συντριπτική γιατί καταδύεται σε πολύ περισσότερα από τη μέση εργαστηριακή εργασία σας.

Αλλά τα καλά νέα είναι ότι ως επαγγελματίας λειτουργικής διαγνωστικής διατροφής ξέρω πώς να διαβάζω τα αποτελέσματα και να κατανοώ τη σημασία των ορμονών πριν από την εγκυμοσύνη, την εγκυμοσύνη και την υγεία μετά τον τοκετό.

>>Εάν νιώθετε δυσαρεστημένοι που ζείτε με ένα σύμπτωμα, η απάντηση που ψάχνετε μπορεί να είναι η εξέταση των ορμονών σας!<<

Ξέρω ότι ίσχυε για μένα, και το ίδιο θα ισχύει και για σένα.

Από τότε που έκανα το πρώτο μου τεστ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ, μπόρεσα να κάνω συνδέσεις με συμπτώματα στο σώμα μου που υπήρχαν από τότε που μεγάλωσα! Ήταν ο τρόπος του σώματός μου να μου μιλάει.

Θα σας καθοδηγήσω σχετικά με το τι πρέπει να προσέχετε πριν από την εγκυμοσύνη, την εγκυμοσύνη και τον τοκετό όσον αφορά τις ορμόνες.

>>Πιστεύω ειλικρινά ότι η υγεία μου δεν θα ήταν εκεί που είναι σήμερα χωρίς να κατανοήσω τα επίπεδα των ορμονών μου και τι σημαίνουν για την υγεία μου.<<

Αλλά μαμά, θυμάμαι ακόμα αυτό το αίσθημα κατάνυξης όταν έκανα αυτό το πρώτο βήμα και θέλω να σε βοηθήσω σε αυτή τη διαδικασία.

Σε αυτό το επεισόδιο, θα σας καθοδηγήσω:

  • Τι μπορείτε να κάνετε για να προετοιμαστείτε για εγκυμοσύνη
  • Πώς να αλλάξετε τα συμπτώματά σας πριν μείνετε έγκυος
  • Δείτε τι συμβαίνει με τις ορμόνες σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και μετά τον τοκετό
  • Συνδέοντας τις ορμόνες σας με συμπτώματα που συμβαίνουν στο σώμα
  • Συστάσεις για συμπληρωματική υποστήριξη μετά τον τοκετό

Real Talk: Αυτό το επεισόδιο πρόκειται να αποκτήσει πραγματική επιστήμηy, οπότε πιάσε το στυλό και το χαρτί σου γιατί έχω την αίσθηση ότι θα κρατάς πολλές σημειώσεις!

Δεδομένου ότι αυτό το θέμα είναι τόσο περίπλοκο, θέλω να σας δώσω την ευκαιρία να κάνετε αίτηση για την προπόνησή μου 1:1 >>ΕΔΩ<<

Εάν έχετε εμμονή να κάνετε ό,τι είναι καλύτερο για την υγεία σας και είστε παθιασμένοι με το να μάθετε κάτι νέο για το σώμα σας, κάντε αίτηση για την προπόνησή μου 1:1 και είστε έτοιμοι να κάνετε τη βαθύτερη δουλειά για να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα σας μιλήσω για το νέο μου πάθος για τις ορμόνες, ώστε να μπορέσετε να ανακτήσετε την υγεία σας και να επιστρέψετε στο να κάνετε αυτό που αγαπάτε. Είσαι έτοιμος? Κάντε κλικ >>ΠΑΙΖΩ!<<

Το υλικό που περιέχεται παρέχεται για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς μόνο και δεν προορίζεται ως ιατρική συμβουλή. Θα πρέπει να αναζητήσετε άμεση ιατρική φροντίδα για τυχόν συγκεκριμένα προβλήματα υγείας και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε ένα νέο σύνταγμα ή αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν(α).