Πώς η χειρουργική επέμβαση με δέσιμο γλώσσας μπορεί να επηρεάσει την υγεία του παιδιού σας

Πώς η χειρουργική επέμβαση με δέσιμο γλώσσας μπορεί να επηρεάσει την υγεία του παιδιού σας

Oktober 2, 2022 0 Von admin

Μαμά, δεν μπορώ να το κρατήσω άλλο μυστικό!

Γι‘ αυτό ΠΡΕΠΕΙ να μοιραστώ μαζί σας την πιο πρόσφατη προσπάθεια ευεξίας που βιώσαμε ο γιος μου και εγώ: απελευθέρωση γλωσσοδέματος.

*Ακριβώς, κυρίες. Αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε περισσότερο!*

Έχω δει ότι επηρεάζει προσωπικά τον γιο μου, καθώς δεν μπορούσε να κολλήσει ως βρέφος, είχε προβλήματα με τον ύπνο τη νύχτα και μια πιο δύσκολη περίοδο αναπνοής κατά τη διάρκεια της ημέρας.

>>Αφού το πέρασα ο ίδιος, είμαι μεγάλος θαυμαστής αυτής της διαδικασίας λόγω ΟΛΩΝ τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία που συνοδεύουν αυτό.<<

Ένα σημαντικό σημείο που θέλω να καταλάβω είναι ότι δεν είναι πολύ αργά για εσάς ή το παιδί σας να ελευθερώσετε γλωσσοδέτη.

Σέρνομαι στα 40 και απολαμβάνω τα οφέλη!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την προσωπική μου εμπειρία μιάμιση εβδομάδα αφότου κυκλοφόρησα το γλωσσοδέσιμο και το lip-tie, ρίξτε μια ματιά >>ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ<< του podcast Core Connections μου.

Διαφορετικά, συντονιστείτε σε αυτή τη ζωντανή συνομιλία όπου σας ενημερώνω με ό,τι ξέρω, ώστε να πάρετε την καλύτερη απόφαση για εσάς και την οικογένειά σας. Πάω να εξηγήσω:

  • Τι είναι το γλωσσοδέτη και πώς να ξέρετε εάν εσείς ή τα παιδιά σας έχετε ένα.
  • Πώς επηρεάζει την υγεία και την ευεξία σας πριν και μετά τη διαδικασία.
  • Πώς η περιτονία στο στόμα σας μπορεί να παίξει ρόλο στο πυελικό σας έδαφος.

Όπως γνωρίζετε, πιστεύω ότι η γνώση είναι δύναμη. Έτσι, αν είστε έτοιμοι να βουτήξετε βαθύτερα σε αυτές τις συναρπαστικές πληροφορίες, παρακολουθήστε το Live IGTV μου >>ΕΔΩ!<<

Μαμά, ανυπομονώ να ακούσω τι έχεις μάθει για να ανεβάζεις την υγεία σου. Και επειδή όλα είναι συνδεδεμένα, πρέπει να πάρετε τα χέρια σας στη Δωρεάν προπόνηση εγκυμοσύνης για να δημιουργήσετε χώρο στη λεκάνη σας, κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και στον αυχένα σας >>ΕΔΩ!<<