Περπατήστε την απόσταση – Μετατρέψτε την μέτρηση βημάτων σε εικονικά μίλια μονοπατιού

Περπατήστε την απόσταση – Μετατρέψτε την μέτρηση βημάτων σε εικονικά μίλια μονοπατιού

Mai 15, 2020 0 Von admin

Το Walk The Distance είναι μια εφαρμογή διαθέσιμη για iPhone μέσω του καταστήματος εφαρμογών και θα μετατρέψει τον αριθμό των βημάτων σας σε εικονικά χιλιόμετρα κατά μήκος του μονοπατιού των Απαλαχίων.

Έτσι, μπορείτε να σκεφτείτε, «και τι; Μου λέει ότι έχω κάνει 5 μίλια με το AT;». Κάνει περισσότερα από αυτό! Μπορείτε να δείτε φυσικά την τοποθεσία σας κατά μήκος του μονοπατιού των Αππαλαχίων, να δείτε πού βρίσκονται οι φίλοι σας, να δείτε ποια καταφύγια έρχονται και πολλά άλλα!

Walk The Distance App, Place Marker
Οι καρφίτσες Circle είναι άνθρωποι, οι τετράγωνες καρφίτσες είναι καταφύγια και σημεία ενδιαφέροντος. Το κόκκινο είναι αυτό που έχετε ολοκληρώσει και το πράσινο είναι όπου πηγαίνετε.

Ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά της εφαρμογής Walk The Distance είναι ότι θα σας ειδοποιεί όταν φτάσετε σε ένα καταφύγιο ή άλλα σημεία ενδιαφέροντος κατά μήκος του μονοπατιού που είναι δημοφιλή (αυτό μπορεί να απενεργοποιηθεί εάν προτιμάτε να μην τα λάβετε). Πολλά από τα σημεία ενδιαφέροντος και τα καταφύγια θα σας επιτρέψουν να κάνετε κλικ σε αυτά για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες. Η αγαπημένη μου πραγματική μέρα (και εικονική μέρα) στο μονοπάτι ήταν όταν ανεβήκαμε στο Blood Mountain και πήγαμε να δούμε το Blood Mountain Shelter.

IMG 3758

Στην πραγματικότητα βρήκα την εφαρμογή Walk The Distance αρκετούς μήνες πριν ξεκινήσω το δικό μου Appalachian Trail Thru-Hike τον περασμένο Φεβρουάριο (αυτή τη στιγμή σε αναμονή λόγω Covid-19).

Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο για τον άντρα μου να το κατεβάσει και να ξεκινήσει το εικονικό του ταξίδι την ίδια μέρα που ξεκίνησα το πραγματικό μου. Έτσι, στις 19 Φεβρουαρίου 2020, ξεκινήσαμε και οι δύο για το μονοπάτι των Αππαλαχίων. Εγώ σωματικά κι εκείνος εικονικά.

Εγώ, φυσικά, κατέληξα πολύ πιο μπροστά από αυτόν, αλλά με την πανδημία και εμένα που έπρεπε να βγω από το μονοπάτι, γρήγορα με πέρασε ουσιαστικά.

Όταν έγινε φανερό ότι δεν θα μπορούσα να επιστρέψω γρήγορα στο μονοπάτι λόγω της πανδημίας, αποφάσισα να κατεβάσω μόνος μου την εφαρμογή Walk The Distance και να αρχίσω να την πεζοπορώ εικονικά.

Θεωρείται απαραίτητος εργαζόμενος, επομένως περπατά συνεχώς κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπου πρέπει να μένω σπίτι και μπορώ να βγαίνω έξω και να πεζοπορώ μόνο μία φορά την εβδομάδα. Περιττό να πω ότι έχει πλέον ξεπεράσει κατά πολύ το σημείο που βγήκα φυσικά από το μονοπάτι τον Μάρτιο.

Ενώ αγοράσαμε τη μερίδα AT για τον σύζυγό μου, ο προγραμματιστής την έκανε διαθέσιμη δωρεάν σε όλους μετά το χτύπημα της πανδημίας, κάτι που είναι πραγματικά υπέροχο από την πλευρά του!

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Walk The Distance από το App Store. Προς το παρόν, δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για χρήστες Android.

Έχετε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Walk The Distance; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και πείτε μου τη γνώμη σας! Έχετε μια ερώτηση για το πώς να το χρησιμοποιήσετε; Αφήστε ένα σχόλιο και θα προσπαθήσω να βοηθήσω =)

καταριέται σκληρές κάλτσες