Πεζοπορία με πυροσβέστες CBCFR & KWTX Ch.  10

Πεζοπορία με πυροσβέστες CBCFR & KWTX Ch. 10

August 7, 2014 0 Von admin

Πεζοπορία Πυροσβεστικής και Διάσωσης Central Bell County (CBCFR) στο Harker Heights για στρατιώτες RSS 3CR που έχουν αναπτυχθεί

Σήμερα το πρωί είχα το προνόμιο να γνωρίσω επιτέλους κάποια από την άλλη οικογένεια του Τζέρι από το Central Bell County Fire & Rescue (CBCFR). μια εθελοντική πυροσβεστική υπηρεσία που βρίσκεται στο Nolanville.

Συναντήσαμε τον Nick Delgado με τον KWTX ch. 10 βγήκε στο Dana Peak Park στο Χάρκερ Χάιτς και έκανε μια πεζοπορία 3 μιλίων για να συγκεντρώσει μερικά Μίλια για Στρατιώτες 3CR RSS. Ο Nick κάλυψε την ιστορία μας για τις βραδινές ειδήσεις για να μας βοηθήσει να μάθουμε!

Αυτό ήταν ίσως το πιο διασκεδαστικό που είχα εδώ και λίγο καιρό έξω στα μονοπάτια. Είχα ένα μικρόφωνο ενώ έκανα πεζοπορία και ξέχασα περισσότερες από μία φορές ότι ηχογραφούσε =) Oopsie! Ευχαριστώ τον Nick που δεν μετέδωσε τίποτα από αυτά τα ενοχλητικά πράγματα, lol! Περπατήσαμε κατά μήκος του μονοπατιού sidewinder, το οποίο εκτείνεται κατά μήκος της οδού Comanche Gap και ξεκινά από την παλιά προβλήτα ψαρέματος. Για όποιον σκέφτεται αυτή την πεζοπορία, είναι μια σχετικά εύκολη πεζοπορία και ιδανική για αρχάριους (ή αν σας ακολουθεί ειδησεογραφικό συνεργείο, lol).

Μετά την πεζοπορία, κάναμε τις ατομικές μας συνεντεύξεις για την ιστορία πριν αποχαιρετιστούμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο το CBCFR όσο και το KWTX που ήρθαν μαζί μου σήμερα το πρωί για την πεζοπορία! Συγκεντρώσαμε συνολικά 24 μίλια για το σύνολο των πεζοπόρους στην πόλη! Πέρασα υπέροχα και ελπίζω να είστε μαζί μου ξανά κάποια στιγμή τους επόμενους 9 μήνες για άλλη μια πεζοπορία!

Ω και ένα τεράστιο ευχαριστώ στη γειτόνισσα και φίλη μου την Tammy που σηκώθηκε πριν από τον ήλιο για να κάνει πεζοπορία μαζί μου σήμερα το πρωί!

Άρθρο ειδήσεων: Harker Heights: Η σύζυγος του στρατού αντιμετωπίζει τη μεγάλη πρόκληση ενώ ο σύζυγος αναπτύσσεται

Σελίδα Facebook για να καταγράψετε τα μίλια σας: Μίλια για στρατιώτες 3CR RSS

καταριέται σκληρές κάλτσες