Οι πιο δημοφιλείς πάγκοι για αναδιαμόρφωση κουζίνας » στυλ κατοικίας

Οι πιο δημοφιλείς πάγκοι για αναδιαμόρφωση κουζίνας » στυλ κατοικίας

September 20, 2022 0 Von admin

Χαλαζίας
Ο χαλαζίας είναι ο πιο δημοφιλής πάγκους κουζίνας επιλογή λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του. Έχει απρόσκοπτη σχεδίαση και δεν απαιτεί σφράγιση. Καθαρίζεται εύκολα και είναι ανθεκτικό σε λεκέδες, θερμότητα και γρατσουνιές. Το Quartz κατασκευάζεται συνδυάζοντας κρυστάλλους χαλαζία με ένα προϊόν με βάση τη ρητίνη που του δίνει δύναμη, καθιστώντας τον ανθεκτικό και διαθέσιμο σε ατελείωτη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων από την Cambria, τη Silestone και άλλους κατασκευαστές.

Γρανίτης
Ο γρανίτης είναι μια πέτρα κομμένη από τη γη, κάνοντας κάθε κομμάτι μοναδικό. Είναι πιο πορώδες από τον χαλαζία, επομένως θα χρειαστεί να κάνετε μερικά επιπλέον βήματα για να το διατηρήσετε όμορφο. Μπορείτε να παραγγείλετε πάγκους κουζίνας από γρανίτη με γυαλιστερό, γυαλιστερό φινίρισμα. ένα ακονισμένο, ματ φινίρισμα. ή ένα ειδικό φινίρισμα όπως φλεγόμενο ή δέρμα. Η ποικιλία χρωμάτων και φινιρισμάτων που διατίθενται για γρανίτη σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο.

Μάρμαρο
Το μάρμαρο είναι μια φυσική πέτρα που χρησιμοποιείται ως επιφάνεια πάγκου από την αρχαιότητα. Οι μαρμάρινοι πάγκοι διατίθενται σε δύο πάχη: 3/4 και 1-1/4 ίντσες. Προσφέρει ομορφιά και διαχρονική κομψότητα, αλλά πρέπει να σας προειδοποιήσουμε: είναι πιο απαλό και πιο πορώδες από τον γρανίτη. Αυτό το υλικό μπορεί να είναι επιρρεπές σε γρατσουνιές και λεκέδες. Μπορεί να πείτε ότι απαιτεί περισσότερη συντήρηση από τον γρανίτη, αλλά πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι αξίζει τον κόπο για τις ανταμοιβές που προκύπτουν από την εργασία με ένα τόσο υπέροχο υλικό.

Πάγκοι

Χαλαζίτης
Το μάρμαρο και ο χαλαζίτης είναι και οι δύο φυσικές πέτρες, με παρόμοια ομορφιά. Ο χαλαζίτης είναι ένα σκληρό ορυκτό που χρησιμοποιείται συχνά σε πάγκους. Είναι ανθεκτικό στη χάραξη από οξέα και είναι πιο σκληρό από το μάρμαρο, καθιστώντας το ιδανικό υλικό για επιφάνειες κουζίνας. Οι γενικά ελαφρύτεροι τόνοι του χαλαζίτη του δίνουν ευελιξία στο σχεδιασμό.

Πορσελάνη
Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι η πορσελάνη γίνεται δημοφιλής για πάγκους κουζίνας; Είναι αλήθεια! Αν και δεν είναι νέοι, οι πάγκοι από πλάκες πορσελάνης έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Η πορσελάνη είναι όμορφη, ανθεκτική και χαμηλή συντήρηση. Σε αντίθεση με τις συμπαγείς επιφάνειες και τους μηχανικούς πάγκους από πέτρα, οι πορσελάνες αξιολογούνται για εξωτερική χρήση.

Ξύλο
Για χρήση σε μια πολυσύχναστη κουζίνα, οι ξύλινοι πάγκοι είναι πιο υγιεινοί από όσο νομίζετε ότι το ξύλο είναι φυσικός μονωτήρας και λειτουργεί καλά σε αντίθεση με τις κρύες πέτρινες επιφάνειες. Για να διατηρήσετε έναν ξύλινο πάγκο για χρήση ως επιφάνεια κοπής ή κοπής, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να δεχτείτε κοψίματα και γρατσουνιές στην επιφάνεια και να εφαρμόζετε τακτικά λάδια ασφαλή για τα τρόφιμα.