Κατεβείτε από τον καναπέ και αποκτήστε ένα χόμπι

Κατεβείτε από τον καναπέ και αποκτήστε ένα χόμπι

Januar 24, 2023 0 Von admin

Σήμερα, τα ραντεβού είναι πιο ανταγωνιστικά από ποτέ — κατεβάστε αυτήν τη δωρεάν αναφορά για να μάθετε 6 αποδεδειγμένες δεξιότητες για να ξεχωρίζετε και να πετύχετε στον σύγχρονο κόσμο των γνωριμιών.

Θα σας πω κάτι που είναι πολύ σημαντικό για όλους εσάς…

Αποκτήστε ένα χόμπι.

Γιατί;

Γιατί αυτό που κάνει ένα χόμπι είναι βάλτε το δημιουργικό σας μυαλό.

Ένα από τα σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι να διατηρείτε τον εγκέφαλό σας τονωμένο ανά πάσα στιγμή, και αυτό που κάνουν τα χόμπι είναι ακριβώς αυτό.

Διατηρούν το μυαλό σας τονωμένο.

Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί, έκανα μοντέλα αυτοκινήτων.

Παίζαμε με Lego.

Παλιά ζωγραφίζαμε.

Όταν ο εγκέφαλός μας αναπτυσσόταν, είχαμε πραγματικά πολλά χόμπι.

Δεν κάναμε πολλά καθιστικά πράγματα, αλλά ως ενήλικες, τα χόμπι μας τείνουν να είναι η παρακολούθηση ενός αγώνα ποδοσφαίρου, η παρακολούθηση ενός αγώνα μπέιζμπολ, η παρακολούθηση του Netflix.

Αυτό δεν είναι καθόλου ένα χόμπι που διεγείρει τον εγκέφαλο. Στην πραγματικότητα, το κάνει τίποτα για τον εγκέφαλό σας.

Αλλά στην πραγματικότητα το να ασχολείσαι με ένα χόμπι, να χτίζεις κάτι, να δουλεύεις πάνω σε κάτι, σε κρατάει πραγματικά αφοσιωμένο στη ζωή. Κρατά τον εγκέφαλό σου ζωντανό.

Το να κάθεσαι και να ξεφυλλίζεις το κανάλι και να βλέπεις τηλεόραση, δεν κάνει τίποτα για το μυαλό σου. Το μόνο που υπάρχει είναι απλώς μια απόδραση.

Πρόσφατα ξεκινήσαμε με την κόρη μου να κατασκευάζουμε δεξαμενές ψαριών.

Όταν ήμουν παιδί, μου άρεσαν οι δεξαμενές των ψαριών μου.

Είχα μια δεξαμενή ψαριών 10 γαλονιών.

Στην πραγματικότητα, ξεκίνησα με ένα πέντε γαλόνι. Είχε μέταλλο στο πλάι. Ήταν η δεκαετία του ’70. Μετά πήγα σε ένα 10 γαλόνι. Μετά πήγα σε ένα 20 γαλόνι.

εκτρέφω ψάρια. Μου άρεσε πραγματικά να έχω τροπικά ψάρια στη ζωή μου. Ήταν πολύ διασκεδαστικό.

Αλλά ως ενήλικας, πραγματικά δεν είχα ποτέ ένα χόμπι. Σίγουρα, ίσως ψώνισα και δούλεψα την γκαρνταρόμπα μου και μάζευα vintage μπλουζάκια και μάζευα vintage τζιν και μπότες. Το θεώρησα κάποιο είδος χόμπι.

Αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα ποτέ πραγματικά ένα χόμπι.

Έτσι, πρόσφατα η κόρη μου και εγώ αγοράσαμε μια δεξαμενή ψαριών. Στη συνέχεια, μόλις τελειώσαμε τη δεξαμενή ψαριών, αποφασίσαμε να πάρουμε μια άλλη δεξαμενή ψαριών.

Σχεδιάζω και τροποποιώ συνεχώς το τανκ. Ψάχνω στο Amazon, βλέπω τι είδους φυτά μου αρέσουν. Επειδή όταν αγοράζετε ένα ψεύτικο φυτό για $3 ή $4 και το αρρωστήσετε ένα μήνα αργότερα, μπορείτε κυριολεκτικά να πάτε να αγοράσετε ένα διαφορετικό.

Αλλάξαμε τη λειτουργία. Η δεξαμενή μας τώρα είναι γεμάτη βράχους. Ξεκίνησε σαν κάτι άλλο. Χρησιμοποιώ τη δημιουργική μου ενέργεια και το απολαμβάνω πραγματικά. Πηγαίνω σε μαγαζιά με ενυδρεία στο Λος Άντζελες και ψάχνω για τον κατάλληλο βράχο. Βρίσκω ένα που μου αρέσει και ίσως δεν χρησιμοποιώ άλλο ροκ.

Αλλά μου αρέσει να το κάνω αυτό γιατί κρατά τον εγκέφαλό μου τονωμένο. Επιπλέον, είναι δέσιμο και διασκεδαστικό να κάνω με την κόρη μου. Όταν κάνεις παιδί, νομίζω ότι σε πηγαίνει πίσω στο να είσαι ξανά παιδί, ώστε να αρχίσεις να απολαμβάνεις μερικά από τα απλά πράγματα στη ζωή που δεν έχεις κάνει πραγματικά εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε, οφείλω στην κόρη μου αυτό το όμορφο μάθημα που μου έδωσε και εκείνη.

Αποκτήστε ένα χόμπι, τονώστε τον εγκέφαλό σας.

Διασκεδάστε ξανά σαν παιδί.

Σήμερα, τα ραντεβού είναι πιο ανταγωνιστικά από ποτέ — κατεβάστε αυτήν τη δωρεάν αναφορά για να μάθετε 6 αποδεδειγμένες δεξιότητες για να ξεχωρίζετε και να πετύχετε στον σύγχρονο κόσμο των γνωριμιών.