Ιδέες ανακαίνισης λευκών ντουλαπιών κουζίνας που είναι φιλικές προς τον προϋπολογισμό » Στυλ κατοικίας

Ιδέες ανακαίνισης λευκών ντουλαπιών κουζίνας που είναι φιλικές προς τον προϋπολογισμό » Στυλ κατοικίας

September 19, 2022 0 Von admin

Θέλετε να αλλάξετε την όψη της κουζίνας σας αλλά δεν έχετε αρκετά χρήματα για αυτό; Λοιπόν, αυτό δεν πρέπει να σας αποτρέψει από το να ξεκινήσετε ένα έργο αναδιαμόρφωσης. Έχουμε μερικές δημιουργικές ιδέες ανακαίνισης κουζίνας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως συμβουλές εάν εργάζεστε με περιορισμένο προϋπολογισμό.

Πηγαίνετε σε πιο ανοιχτά χρώματα

Εφόσον ψάχνετε για εντύπωση, πρέπει να αγοράσετε λευκά ντουλάπια κουζίνας που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτή την εντύπωση. Τα λευκά ντουλάπια είναι οικονομικά και έχουν μοναδική εμφάνιση στην κουζίνα. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε το λευκό με οποιοδήποτε άλλο φωτεινό χρώμα γιατί κάνουν το δωμάτιό σας πιο ευάερο και μεγαλύτερο.

Προσθέστε ένα ενσωματωμένο καθιστικό

Είναι φθηνότερο να έχετε ένα ενσωματωμένο καθιστικό από το να επενδύσετε σε ένα νησί κουζίνας ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προβάλλετε τις ανάγκες σας για καθίσματα όταν αναδιαμορφώνετε την κουζίνα σας ώστε να περιλαμβάνει το ενσωματωμένο καθιστικό. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε το χρώμα του καθιστικού σας έναντι του λευκά ντουλάπια κουζίνας έχετε εγκαταστήσει. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρμονία στα χρώματα που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα σας.

Δημιουργήστε την ψευδαίσθηση του περισσότερου χώρου με φωτισμό

Γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να κάνετε την κουζίνα σας να φαίνεται μεγαλύτερη χρησιμοποιώντας φωτισμό; Δεν χρειάζεται να επεκτείνετε τον χώρο της κουζίνας σας εάν δεν έχετε αρκετά χρήματα για αυτό. Απλώς προσθέστε περισσότερα φωτιστικά και το δωμάτιο θα είναι μεγαλύτερο. Εγκατάσταση λευκά ντουλάπια κουζίνας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ψευδαίσθηση περισσότερου χώρου. Αυτό συμβαίνει επειδή το λευκό αντανακλά το φως κάνοντας την κουζίνα να φαίνεται μεγαλύτερη από ό,τι είναι.

Λευκά ντουλάπια κουζίνας 1

Αγκαλιάστε την ανοιχτή διάταξη

Το σχέδιο ανοιχτής κουζίνας είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες σπιτιού με μικρούς χώρους κουζίνας και περιορισμένο προϋπολογισμό για να ξοδέψετε σε ένα έργο ανακαίνισης. Με μια ανοιχτή διάταξη, η κουζίνα σας όχι μόνο θα φαίνεται προσεγμένη αλλά και θα δημιουργήσει χώρο για κινήσεις μέσα στην κουζίνα.

Οργανώστε τον χώρο της κουζίνας σας

Δεν χρειάζεστε χρήματα για να οργανώσετε τον χώρο της κουζίνας σας. Πρέπει απλώς να επαναξιολογήσετε τα στοιχεία της κουζίνας που χρησιμοποιείτε και να αποθηκεύσετε μόνο τα σημαντικά. Ο μινιμαλισμός είναι μια προσέγγιση που μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε την εμφάνιση της κουζίνας σας χωρίς να αισθάνεστε το βάρος της ανάγκης να επενδύσετε πολλά χρήματα.

Δημιουργήστε περισσότερο χώρο πάγκου

Χρειάζεστε περισσότερο χώρο πάγκου στην κουζίνα σας για να δημιουργήσετε χώρο για τη λειτουργικότητα της κουζίνας σας. Εάν έχετε λευκά ντουλάπια κουζίνας, Ο χώρος του πάγκου σας θα πρέπει επίσης να είναι μια απόχρωση του λευκού ή οποιοδήποτε χρώμα που ταιριάζει με το λευκό.

συμπέρασμα

Αυτές είναι μερικές από τις κορυφαίες συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε έναν ιδανικό χώρο κουζίνας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.