Η Killeen Daily Herald βγήκε για πεζοπορία!

Η Killeen Daily Herald βγήκε για πεζοπορία!

August 6, 2014 0 Von admin

Η Killeen Daily Herald βγήκε για πεζοπορία σήμερα! Ήταν σίγουρα πολυάσχολες οι τελευταίες μέρες, μεταξύ της κάλυψης KCEN και του Jerry Deploying, ωστόσο, η υπόλοιπη εβδομάδα θα είναι εξίσου απασχολημένη. Η Killeen Daily Herald κυκλοφόρησε σήμερα για να καλύψει την ιστορία μου για πεζοπορία 1000 μιλίων.

Εικόνα από τότε που το KDH κάλυπτε την ιστορία μου.
Πίστωση: Killeen Daily Herald

Ευτυχώς η Tammy και η Teresa βγήκαν και οι δύο για να κάνουν πεζοπορία μαζί μου σήμερα το πρωί. Η δημοσιογράφος στην πραγματικότητα δεν έκανε πεζοπορία μαζί μας, απλώς έκανε ένα σωρό ερωτήσεις για την ιστορία της. Ήμουν ακόμα ευγνώμων που την είχα εκεί για να καλύψει την ιστορία και να διαδώσει τη λέξη! Έκανε πολύ καλή δουλειά λέγοντας την ιστορία, αλλά πήρε λάθος μια πληροφορία:

«Αυτό το συγκεκριμένο πρωί της Τρίτης, 5 Αυγούστου, ο Carlson ήρθε μαζί με την Tammy Hiatt και την Teresa Lewellen, των οποίων οι σύζυγοι βρίσκονται στην ίδια μοίρα με τον Jerry Carlson. Οι σύζυγοι των γυναικών είναι διαφορετικών τάξεων – κάτι που, είπε ο Lewellen, κάνει τη φιλία τους «ανήκουστη» – αλλά δεν το αφήνουν να επηρεάσει τη συντροφικότητα τους».

Ενώ ο Tammy είναι παντρεμένος με έναν Αντισυνταγματάρχη, δεν ανήκει στη μοίρα του Jerry. Στην πραγματικότητα, δεν έχουν ακόμη συναντηθεί. Η Tammy και ο σύζυγός της είναι οι γείτονές μας από έναν δρόμο πάνω.

Μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία στην ιστοσελίδα Killeen Daily Herald: Η σύζυγος του στρατού σχεδιάζει να περπατήσει 1000 μίλια ενώ η μονάδα του συζύγου της αναπτύσσεται.

Εάν παρακολουθήσατε μίλια σήμερα, μην διστάσετε να σχολιάσετε μαζί τους για να τα προσθέσω στο αρχείο καταγραφής!

ΑποθηκεύσετεΑποθηκεύσετε

ΑποθηκεύσετεΑποθηκεύσετε

ΑποθηκεύσετεΑποθηκεύσετε

καταριέται σκληρές κάλτσες