Δεν υπάρχει κάτι σαν ειδικός γνωριμιών

Δεν υπάρχει κάτι σαν ειδικός γνωριμιών

Januar 25, 2023 0 Von admin

Συγκλονιστικός τίτλος, το ξέρω.

Επειδή ήρθατε σε αυτόν τον ιστότοπο για να διαβάσετε συμβουλές και συμβουλές γνωριμιών από αυτόν τον άντρα, εμένα, που διδάσκω στους ανθρώπους πώς να βγαίνουν ραντεβού και να συνδέονται εδώ και 20 χρόνια.

Όμως, αυτό που θα σας πω είναι αμφιλεγόμενο και αληθινό.

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένας γαμημένος ειδικός σε ραντεβού.

Κανένας από τους γκουρού που ακούς, κανένας από τους ανθρώπους που δίνουν συμβουλές. Δεν βγαίνουν με ειδικούς.

Δεν υπάρχει. Θα σας πω ακριβώς γιατί.

Ξεκίνησα αυτό το πράγμα, αυτή τη βιομηχανία.

Ήμουν το πρώτο άτομο που κοιμήθηκε στους καναπέδες των ανθρώπων για να τους προπονήσω.

Έβαλα κόσμο να κοιμάται στο σπίτι μου.

Αλλά, δεν είχα διδάξει ποτέ – ούτε σας διδάσκω ποτέ – πώς να βγω ραντεβού, γιατί εδώ υπάρχει μια μεταβλητή που κανένας από αυτούς τους λεγόμενους wannabe ειδικούς γνωριμιών (θα τους πάω σε ένα δευτερόλεπτο) δεν πρόκειται να σας πει.

Δεν είμαι σε αυτό το ραντεβού μαζί σου.

Δεν κάθομαι απέναντι σε αυτό το άτομο που μιλάς.

Δεν είμαι μέσα στο τρελό σου μυαλό.

Δεν είμαι μέσα δικα τους τρελό μυαλό.

Δεν είμαι μαζί σας μετά την ημερομηνία για να κατεβάσω και να ερμηνεύσω τι είναι πραγματικό και τι όχι. Και, δεν είμαι μέσα στο τρελό τους μυαλό καθώς εικάζεις και περνάς το ραντεβού, όπως ακριβώς κάνεις εσύ.

Βλέπετε, αυτό που μόλις περιέγραψα ήταν απλώς δύο ανθρώπινα όντα που είχαν μια ανθρώπινη εμπειρία.

Κανείς δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τι θα μπορούσε και τι πρέπει να συμβεί σε μια ημερομηνία.

Κανείς δεν μπορεί να σας το πει „10 πράγματα που πρέπει να κάνετε σε ένα ραντεβού για να είναι επιτυχημένο το ραντεβού“ γιατί αυτή είναι μια μεταβλητή που δεν υπάρχει.

Θέλετε να μάθετε γιατί;

Γιατί δύο τυχαίοι άνθρωποι βγαίνουν έξω.

Δύο τυχαίοι άνθρωποι είναι εκεί που προσπαθούν να συνδεθούν. Και, δύο τυχαίοι άνθρωποι ενεργούν με τον τρόπο που είναι προγραμματισμένοι να ενεργούν βάσει του υποσυνείδητου μυαλού τους.

Δεν πειράζει λοιπόν αν έχετε 10 συμβουλές.

Η χημεία και η σύνδεση γίνονται, όχι ακούγοντας τους λεγόμενους ειδικούς των γνωριμιών, αλλά δουλεύοντας πραγματικά με τον εαυτό σου.

Γι‘ αυτό δεν είμαι ειδικός στα ραντεβού.

Είμαι ειδικός στον άνθρωπο.

Καταλαβαίνω τις συμπεριφορές των ανθρώπων. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι σκέφτεται το ραντεβού απέναντί ​​σου, ούτε με νοιάζει.

Όταν δουλεύω με κάποιον ή τον προπονώ, με ενδιαφέρει μόνο εσύ, τα δικα σου συμπεριφορές, τα δικα σου ενέργειες, γιατί εσύ μπορεί μόνο να ελέγξει τα δικα σου σύμπαν.

Οπότε, αν συνεχίσεις να ρουφάς στον κόσμο των ειδικών γνωριμιών, δεν πρόκειται να φτάσεις ποτέ πουθενά.

Πολλοί από αυτούς τους ειδικούς είναι άνθρωποι που βασικά έχουν μόλις αντιγράψει όλα τα πράγματα που έχω κάνει τα τελευταία 20 χρόνια και μετά κόλλησαν το όνομά τους πάνω τους.

Πώς μπορεί ένας 26χρονος να αποκαλεί τον εαυτό του ειδικό των γνωριμιών όταν δεν έχει παντρευτεί, πόσο μάλλον να έχει τόσες πολλές σχέσεις;

Πώς μπορούν να σας καθοδηγήσουν και να σας βοηθήσουν σε μια σχέση; Πώς μπορούν να ξέρουν πώς είναι να βγαίνεις ραντεβού στα 40 ή στα 50 σου;

Δεν ξέρουν.

Βλέπετε, λοιπόν, δεν υπάρχει ειδικός στις γνωριμίες.

Το „Dating expertise“ είναι μια εγωιστική επιχείρηση που ξεκίνησε από έναν άνδρα ονόματι David Wygant. Έτσι, το μόνο που είναι οι περισσότεροι από αυτούς τους ειδικούς στα ραντεβού είναι στην πραγματικότητα απλώς εγώ. Θέλουν να σας πουν τι σκέφτονται οι μάζες. Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι είναι άτομα, όχι οι μάζες.

Εάν θέλετε να είστε ειδικός σε κάτι, γίνετε ειδικός στον εαυτό σας.

Βλέπεις, αν αγοράσεις τα προγράμματά μου ή συνεργαστείς μαζί μου ως προπονητής σου, θα σε κάνω ειδικό ο ίδιος.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα σε νοιάζει τι θα σου πουν οι άνθρωποι σε ένα ραντεβού. Δεν έχει καν σημασία, εκ των πραγμάτων. Δεν θα σε νοιάζει καν γιατί γίνεσαι ειδικός και το μόνο πράγμα πάνω στο οποίο έχεις τον έλεγχο εξαρχής: τον εαυτό σου.

Αυτό είναι το μόνο που μπορείτε να ελέγξετε.

Ο ίδιος

Αυτό είναι.

Γίνε λοιπόν ειδικός στον εαυτό σου.

Συνεργαστείτε με κάποιον που σας διδάσκει πώς να είστε ειδικός στον εαυτό σας, έτσι δεν θα χρειαστεί να ακούσετε μερικές ηλίθιες συμβουλές για ραντεβού από κάποιο ανόητο άτομο 26 ή 27 ετών που δεν ξέρει ακόμα πράγματα για τη ζωή.

Ή μια ηλικιωμένη γυναίκα που δεν έχει σχέση εδώ και 15 χρόνια και είναι τσαντισμένη και μίζερη, αλλά όμως είναι ειδικός στα ραντεβού. Ξέρω και αυτούς τους ανθρώπους.

Γίνετε ειδικός σε εσύ.

Ελέγξτε τι μπορείτε να ελέγξετε. Θα διαπιστώσετε ότι δεν θα σας ενδιαφέρει τι θα πουν οι ειδικοί στα ραντεβού. Απλώς θα σε νοιάζει τι νιώθεις, τι σκέφτεσαι και πώς μεγαλώνεις στον μυστικιστικό, μαγικό φύλακά σου.