Απαραίτητα προγεννητικά συμπληρώματα που χρειάζεστε στο ντουλάπι σας

Απαραίτητα προγεννητικά συμπληρώματα που χρειάζεστε στο ντουλάπι σας

Oktober 3, 2022 0 Von admin

Σας αρέσει το κερασάκι στην τούρτα σας;

*Σαν να είναι εκεί, αλλά το χρειάζεστε πραγματικά;*

Αυτός είναι κάπως ο ίδιος τρόπος για να εξετάσετε τη λήψη προγεννητικών συμπληρωμάτων (είτε είστε έγκυος είτε όχι)!

Τα προγεννητικά συμπληρώματα είναι σημαντικά για να θρέψουν το σώμα σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης…αλλά δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε αυτά.

Αυτό στο οποίο πρέπει να βασιστείτε είναι:

  • Τρώγοντας θρεπτικά, βιολογικά τρόφιμα
  • Ελαχιστοποίηση των τροφίμων με φυτοφάρμακα
  • Αποφυγή τοξικότητας

>>Είτε σας αρέσει το κερασάκι στην τούρτα σας είτε όχι, η μάθηση για αυτά τα προγεννητικά συμπληρώματα μπορεί να επηρεάσει το πώς αισθάνεστε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.<<

Επειδή το μωρό θα πάρει από το σώμα σας ό,τι χρειάζεται αφήνοντάς σας να νιώθετε εξαντλημένοι.

Εάν είστε έτοιμοι να νιώσετε περισσότερη θρέψη ενώ χτυπάτε, τότε ας μιλήσουμε για 3 από τα προτεινόμενα προγεννητικά συμπληρώματα που χρειάζεστε στο ντουλάπι σας.

*Συνιστάται να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν προσθέσετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα στη διατροφή σας.*

Ηλεκτρολύτες

Δεν ήξερα για αυτήν με καμία από τις τρεις εγκυμοσύνες μου και νομίζω ότι θα με είχε βοηθήσει πραγματικά με την ενέργειά μου!

Αυτά δεν είναι μόνο καλά για την εγκυμοσύνη αλλά για οποιοδήποτε στάδιο στη ζωή μιας γυναίκας, επειδή:

  • Φροντίστε να παραμείνετε ενυδατωμένοι
  • Βοηθά στη μεταφορά θρεπτικών συστατικών
  • Δημιουργήστε μια καλή ισορροπία μετάλλων στο σώμα σας
  • Δώστε μια έκρηξη ενέργειας

χύνω το δικό μου Αναζητώντας στικ ηλεκτρολυτών υγείας στο νερό μου κάθε μέρα και να τα πίνω για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά ΠΟΤΕ μετά τις 3-4 μ.μ.

Προγεννητική Βιταμίνη

Το νούμερο ένα πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε μια προγεννητική βιταμίνη είναι να δείτε εάν έχουν φυλλικό οξύ σε αυτές.

>>Πραγματικά, πραγματικά, ΔΕΝ θέλετε να τρώτε ή να παίρνετε συμπληρώματα που περιέχουν φολικό οξύ.<<

Ξέρω ότι για χρόνια διδάσκονταν να παίρνω φολικό οξύ, αλλά έχω διαβάσει αρκετή έρευνα εκεί έξω που λέει ότι μπορεί να συνδέεται με αποβολές.

Αυτό το προγεννητικό από το Searching Health και αυτό από την Holistic Health είναι και οι δύο υπέροχες προτάσεις που λατρεύουμε για τις μαμάδες μας!

Ωμέγα και χολίνη

Αυτός είναι ο συνδυασμός που χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε καλά λίπη στο σώμα σας για καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου για το μωρό ΚΑΙ για εσάς.

>>Το συμπλήρωμα είναι καλό για το μωρό, αλλά το κάνεις και για σένα μαμά, ώστε να ελαχιστοποιήσεις την εξάντληση στο σώμα σου όσο το δυνατόν περισσότερο.<<

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υπάρχει μείωση στη διαθεσιμότητα της χολίνης, επομένως η προσθήκη ενός συμπληρώματος μπορεί να βοηθήσει αυτά τα επίπεδα να επανέλθουν στο μέσο όρο (μου αρέσει αυτό από το Searching Health). Όσο για το ωμέγα σου, κατά τη γνώμη μου, εφόσον έχει EPA και DHA δεν μπορείς να κάνεις λάθος και αυτό Ψάχνω Υγεία κάνει ακριβώς αυτό.

Υποσημείωση: Αυτό το συμπλήρωμα Mommy Brain από το Vitamin IQ είναι επίσης MUST για τις μαμάδες!

Ορίστε, μαμά: 3 προγεννητικά συμπληρώματα που χρειάζεστε στο ντουλάπι σας!

Εάν αυτή είναι η πρώτη σας εγκυμοσύνη ή έχετε τελευταία, αυτές οι συμβουλές συμπληρωμάτων είναι σημαντικό να παρακολουθείτε όσο θηλάζετε και μεταξύ των μωρών…αλλά στο τέλος της ημέρας, το μόνο που έχει σημασία είναι ότι η μαμά και το μωρό είναι υγιείς.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες από εμένα και τους άλλους προπονητές μου Knocked-Up Fitness and Wellness, θα θελήσετε να συμμετάσχετε στην προγεννητική ιδιότητα μέλους. Ως μέλος, έχετε πρόσβαση στους προπονητές μας κατά τις ομαδικές μας κλήσεις, την ιδιωτική ομάδα Facebook και το email! Εγγραφείτε στο Knocked-Up Fitness and Wellness Prenatal Membership >>ΕΔΩ!<<

Το υλικό που περιέχεται παρέχεται για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς μόνο και δεν προορίζεται ως ιατρική συμβουλή. Θα πρέπει να αναζητήσετε άμεση ιατρική περίθαλψη για οποιοδήποτε συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε ένα νέο σχήμα ή αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν(α).