Ένας οδηγός για το σχεδιασμό μιας πολυτελούς Οικογενειακής Κουζίνας » Στυλ Κατοικίας

Ένας οδηγός για το σχεδιασμό μιας πολυτελούς Οικογενειακής Κουζίνας » Στυλ Κατοικίας

September 20, 2022 0 Von admin

Ο σχεδιασμός μιας πολυτελούς οικογενειακής κουζίνας μπορεί να βοηθήσει εσάς και την οικογένειά σας να απολαύσετε κάθε στιγμή σε αυτό το σημαντικό δωμάτιο και να σας εμποδίσει να δείτε αυτό το δωμάτιο ως μια καθαρά πρακτική λειτουργία. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να δείτε αυτό το δωμάτιο όπως οπουδήποτε αλλού εκτός από το μέρος όπου μαγειρεύετε και τρώτε με την οικογένειά σας. Στη συνέχεια, εδώ είναι ένας οδηγός που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την πολυτελή οικογενειακή κουζίνα των ονείρων σας και να διασφαλίσετε ότι θα προσθέσετε αξία στο σπίτι σας στη διαδικασία.

Σκεφτείτε για το δάπεδο

Το δάπεδο της κουζίνας σας είναι σημαντικό καθώς είναι πιθανό να χύνετε φαγητό και ποτά πάνω του τακτικά και τα παιδιά σας είναι πιθανό να περνούν την κουζίνα σας με λασπωμένες μπότες. Εάν δεν έχετε το σωστό δάπεδο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι φαίνεται γρήγορα παλιό και ότι αφιερώνετε πολύ χρόνο για να καθαρίσετε τη βρωμιά από αυτό. Ωστόσο, αντί να το βλέπετε ως ένα μέρος που πρέπει να διατηρείται παρθένο, θα πρέπει να βρείτε τρόπους να διατηρήσετε την κουζίνα σας κομψή αλλά ανθεκτική. Όσον αφορά το δάπεδό σας, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε ιταλική πορσελάνη πλακάκια Λιντς καθώς αυτά τα πλακάκια μπορούν να καθαριστούν εύκολα και μπορούν να διαρκέσουν την οικογένειά σας για χρόνια, καθώς και να αποτελούν την απόλυτη πολυτέλεια για τις οικογενειακές κουζίνες.

Οικογενειακή Κουζίνα

Έχετε υπόψη σας τη διάταξη

Υπάρχει τόσος εξοπλισμός και αποθηκευτικός χώρος που χρειάζεστε για μια οικογενειακή κουζίνα που μπορεί να είναι εύκολο να σχεδιάσετε την κουζίνα σας με τρόπο που να την κάνει να αισθάνεται στενή. Ωστόσο, χρειάζεται η οικογενειακή κουζίνα σας να είναι ένας χώρος όπου τα παιδιά σας μπορούν να τρέχουν και να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Επομένως, θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την κουζίνα σας ευρύχωρη χρησιμοποιώντας κάθετη αποθήκευση για να ελαχιστοποιήσετε την ανάγκη για πολλά ντουλάπια κουζίνας. Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να μετακινήσετε το τραπέζι της τραπεζαρίας και το χώρο φαγητού σας αλλού και να σκεφθείτε να διαλύσετε τυχόν επιπλέον έπιπλα εάν δεν έχετε χώρο για αυτά.

Εγκαταστήστε ένα Kitchen Island

Τα νησιά της κουζίνας είναι απίστευτα μοντέρνα και απίστευτα πολυτελή. Στη συνέχεια, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια κουζίνα που θα ζηλεύουν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς σας, θα πρέπει να σκεφτείτε εγκατάσταση νησίδας κουζίνας στο σπίτι σου. Αυτό θα σας δώσει τον χώρο που χρειάζεστε για να μαγειρέψετε και να αποθηκεύσετε εξοπλισμό κουζίνας, καθώς και να τρώτε χαλαρά γεύματα και μπορεί να διαπιστώσετε ότι, με την εγκατάσταση της νησίδας της κουζίνας σας, ενθαρρύνεστε να μαγειρεύετε πολύ πιο περίτεχνα και απολαυστικά γεύματα και να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην κουζίνα σας.

Σκεφτείτε έναν καναπέ

Ένας καναπές μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην κουζίνα σας καθώς μπορεί να επιτρέψει στην κουζίνα σας να μετατραπεί σε κοινόχρηστο χώρο όπου όλη η οικογένειά σας είναι πρόθυμη να περάσει χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν πρέπει να απομονώνεται και να μείνει μόνος όσο μαγειρεύει. Όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει μια ποικιλία από διασκεδαστικά και κομψά σχέδια καναπέ που μπορείτε να επιλέξετε, τα οποία μπορούν να προσθέσουν προσωπικότητα και ζωή στην κουζίνα σας με τρόπο που πολλά άλλα έπιπλα κουζίνας δεν το κάνουν.